TUZLU KAVRULMUŞ ANTEP FISTIĞI

KOD: 001

Antep Fıstığı ön eleme ve temizleme işlemleri yapıldıkdan sonra, dış zarı soyulup, 150 derece sıcaklıkta tuz ile kavrulmaktadır.

Tuz oranı maximum %0,9 dur. Kavrulma işleminden sonra müşterinin istediği şekilde kalibreleme ve ambalajlama yapılarak sevk edilir.

KAVLAK ANTEP FISTIĞI

KOD: 002

Antep Fıstığı ön eleme ve temizleme işlemleri yapıldıkdan sonra, dış zarı soyulup, 100 derece sıcaklıkta kurutulmaktadır. Kurutulma  işlemi ürün nemi %6 olana kadar devam etmektedir.

Kurutma işleminden sonra müşterinin kendi istediği doğrultusunda  kavurma işlemini yapmaktadır. Daha çok yurtdışı pazarlarda tercih edilir.

 

TUZSUZ KAVRULMUŞ ANTEP FISTIĞI

KOD: 003

Antep Fıstığı ön eleme ve temizleme işlemleri yapıldıkdan sonra, dış zarı soyulup, 150 derece sıcaklıkta kavrulmaktadır.

Kavrulma işleminden sonra müşterinin istediği şekilde kalibreleme ve ambalajlama yapılarak sevk edilir. Daha çok Almanya piyasasında tercih edilir.