SOYULMUŞ YEŞİL İÇ ANTEP FISTIĞI
KOD: 017
Boz İç tanelerin ince zarının soyulmasıyla elde edilen çok özel bir üründür. Salam, pastacılık ve yemek sektöründe kullanılır.
Kullandığı ürüne çok farklı lezzet ve görsellik katar.
KOD: 017
Boz İç tanelerin ince zarının soyulmasıyla elde edilen çok özel bir üründür. Salam, pastacılık ve yemek sektöründe kullanılır.
Kullandığı ürüne çok farklı lezzet ve görsellik katar.
KOD: 018
Ürünlerin süslemesinde kullanılır, Soyulmuş Boz Fıstık 0,70 mm ile 1,40 mm aralığında rendelenir.
Cezerye, lokum, helva, pasta, dondurma gibi ürünlerin ürerine dökülerek, ürünün görselliğini ve lezzetini arttırır.
KOD: 019
Soyulmuş boz fıstığın defalarca kesilmesiyle üretilir. 1 mm ile 7 mm aralığında; %5 elek toleransı ile müşterinin istediği kalibrede ve nemde üretilmektedir.
Çikolata sektöründe, helva sektöründe ve dondurma sektöründe süsleme olarak kullanılır. Yüksek maliyetinden dolayı butik üretim yapan firmaların çok özel ürünlerinde kullanılır.
KOD: 020
Soyulmuş Boz İç Antep Fıstığının defalarca kesilmesiyle elde edilen bir üründür.
Dondurma ve pastacılık sektöründe süslemede kullanılır.